Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Η Παναθηναϊκή είναι της μόδας!

Η Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών, Παράρτημα Ζωγράφου, διοργάνωσε επίδειξη γνωστών οίκων μόδας για συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα διατεθούν στο Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων της Αθήνας


Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009, στο Ξενοδοχείο «CARAVEL» (αίθουσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), η Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών, Παράρτημα Ζωγράφου, διοργάνωσε επίδειξη γνωστών οίκων μόδας.
Άξια συγχαρητηρίων η πρωτοβουλία για την εκδήλωση, στόχος της οποίας ήταν η συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν στο Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων της Αθήνας. Μεγάλη η προσέλευση (όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε εκδήλωση της Παναθηναϊκής) και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.
Η Πρόεδρος της Οργάνωσης και Αντιδήμαρχος Ζωγράφου κ. Τώνια Καλύβα χαιρέτησε τους παρευρεθέντες, αναφέρθηκε στους στόχους της Παναθηναϊκής για το προσεχές έτος 2010 και ανήγγειλε ότι η Οργάνωση απέκτησε δική της στέγη (στην Λ. Παπάγου).
Παρόντες μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καζάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεράσιμος Μαρκάτος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Β. Θώδας, Θ. Μετικαρίδης, Χ. Γκούμα, ο γ.γ. του Δήμου κ. Ε. Σκαρμούτσος, η σύμβουλος του Δημάρχου κα Κ. Οικονομάκη και η πρώην Υπουργός κα Φάνη Πάλλη - Πετραλιά.