Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Ο Σύνδεσμος των Παλαιών Ζωγραφιωτών τίμησε τον Πατέρα Μεταλληνό




Στις 25-11-2009 στα γραφεία της Λέσχης του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών, φιλοξενήθηκε ο Ακαδημαϊκός, ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Συγγραφέας πλήθους βιβλίων, O ΠΑΤΕΡΑΣ – ΓEΩΡΓIΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ.
Φάρος Ορθοδοξίας, ο Πατέρας Μεταλληνός, γιατί τονώνει την πίστη μας. Παράδειγμα προς μίμηση η σεμνότητά του. Ας μας συγχωρήσει για τούτα τα γραφτά. Είναι αληθινά. Ας μη θέλει να τα διαβάζει.
Εμείς τα γράφουμε και τα λέμε γιατί ο ίδιος τα έχει αποδείξει με τα έργα του, τις δράσεις του, την αγάπη του στους συνανθρώπους του και τη στάση ζωής του.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δ. Μπίτσικας καλωσόρισε τον Πατέρα Μεταλληνό, τον ευχαρίστησε για την τιμή που έκανε στον Σύνδεσμο Παλαιών Ζωγραφιωτών, αλλά και στο Δήμο Ζωγράφου και μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου μας κ. Γιάννη Καζάκου  (ο οποίος λόγω της Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσε να παρευρεθεί).  ‘Αλλωστε η αγάπη και η συνεργασία μεταξύ του Δημάρχου και του Πατέρα Μεταλληνού είναι γνωστή σε όλους μας.
Για την ομιλία του Πατέρα Μεταλληνού στους τυχερούς παρευρεθέντες, ένα μόνο έχουμε να γράψουμε: δέκτες της ομιλίας του ήταν οι καρδιές μας.
Τέτοιου είδους εκδηλώσεις του Σύνδεσμοu Παλαιών Ζωγραφιωτών  είναι άξιες συγχαρητηρίων.