Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

 

Η  Ένωση Παλαιών Προσκόπων Τ.Ε. Ζωγράφου με μια σειρά  εκδηλώσεων εορτάζει φέτος τα 25 χρόνια ζωής της.
n Πραγματοποίησε στη Βίλα Βουγά, από τις 8 έως τις 15 Μαρτίου, έκθεση φωτογραφικού υλικού από τη Ζωή  και τις Δραστηριότητες της Ένωσης. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Γιάννης Καζάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Π.Κ. κ. Θ. Μετικαρίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Αμπαζής, η Δημοτική Σύμβουλος κα Έλλη Καζάκου και ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ. Σ. του Π. Κ. κ. Χ. Κρανιώτης.
n Στο πλαίσιο τον Προγράμματος Δραστηριοτήτων και Εορτασμού των 100 χρόνων του Ελληνικού Προσκοπισμού , η  Ε.Π.Π. Ζωγράφου μαζί με την Κεντρική Επιτροπή Π.Π. Ελλάδος και την ευγενική χορηγία τον Δήμου Ζωγράφου οργάνωσε και πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία , την Κυριακή 14/03/2010, στο δήμο μας, στη Βίλα Ζωγράφου,  συνάντηση Προεδρείων των Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων Ν. Ελλάδος με συμμετοχή 24 ενώσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βίλα Ζωγράφου άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες της εγκαινιάζοντας τις εκπολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου μας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ.Γιάννης Καζάκος. Παρευρέθησαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και φίλοι των προσκόπων.
n Οι εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με χορό, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Άσπρο Πιάτο» την Κυριακή (το μεσημέρι) 18 Απριλίου 2010 . Προσκλήσεις διατίθενται από το Δ.Σ. στα γραφεία της Ένωσης των Παλαιών Προσκόπων στην οδό Αναστασάκη 14.