Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Χριστούγεννα με φωνές αγγέλων



Με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά και την αφείδωλη αγάπη προς αυτά - Διοικήσεων και Εργαζομένων στα αντίστοιχα Νομικά πρόσωπα του Δήμου μας - γιορτάστηκαν και φέτος τα Χριστούγεννα με θεατρικές παραστάσεις, παραμύθια, τραγούδια και κάλαντα στο πνεύμα των αγίων ημερών. Οι χαρούμενες φωνές των επιγείων αγγέλων αντήχησαν και φέτος το Δεκέμβριο στις αίθουσες των Βρεφονηπιακών Σταθμών (Βίλλα, Μαρκάνδας, Παιανίας και Αγ. Λαύρας), καθώς και των Παιδικών Σταθμών (Γκανογιάννη, Εκβατάνων, Αλκαίου, Διακρίας και Γοργοποτάμου). Αξίζει να αναφέρουμε ότι  Διοίκηση και Προσωπικό φροντίζουν ώστε να διαπαιδαγωγού και κοινωνικοποιούν τα παιδιά μας με ιδιαίτερη ευαισθησία, φροντίδα - για το καθένα χωριστά - και χωρίς διακρίσεις, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στους εργαζόμενους γονείς τους.
Είναι υποχρέωση και ευθύνη όλων μας η αέναη φροντίδα μας για τα παιδιά στα οποία οφείλουμε να παραδώσουμε ένα καλύτερο κόσμο από το σημερινό.
Στις φωτό και στο πλευρό των παιδιών οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  και Πρόεδροι των αντίστοιχων Νομικών προσώπων κ.κ. Κατερίνα Αλεξοπούλου και Λάμπρος Γούμενος, οι οποίοι μετά τη λήξη των εορτών προσέφεραν γλυκά και δώρα στα παιδάκια.