Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση



Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου», στο κινηματοθέατρο «ΑΛΕΚΑ» την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. Το κινηματοθέατρο ήταν κατάμεστο, οι εκδηλώσεις του κοινού ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και τα σχόλια ιδιαίτερα εγκωμιαστικά.
Συμμετείχαν η «Μικτή Δημοτική Χορωδία» υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Θεοδωρόπουλου, η Βυζαντινή Χορωδία του Ωδείου «Ζωγράφου Μερίλλυτος Χορός», υπό τη Διεύθυνση του Καθηγητού του Ωδείου Γεωργίου Καμαργιάρη, τμήματα της μουσικής προπαιδείας, η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, φωνητικά και οργανικά σύνολα μουσικής δωματίου αποτελούμενα από μαθητές και καθηγητές του Ωδείου, η μαθητική Χορωδία και η Συμφωνική Ορχήστρα.  Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Γ. Καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημήτρης Μηνακάκης.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ν.Π. Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου κ. Γιάννης Βούρτσης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καζάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τ. Καλύβα, Δ. Αμπαζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Ε. Καζάκου, Α. Μπότου, Κ. Αλεξοπούλου, Θ. Μετικαρίδης, Λ. Γούμενος, Δ. Μπουντούρης, Π. Χριστιάς, Μ. Βαρσαμιδάκη, Χ. Κρανιώτης, ο Γ. Γ. του Δήμου κ. Ευθ. Σκαρμούτσος και ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου κ. Γ. Μανώλης.
Εκ μέρους της Καλλιτεχνικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου παρευρέθησαν  τα μέλη κ.κ. Ν. Καλυβίνος, Κ.Οικονομάκη, Α. Παπαβασιλείου, Θ. Σηφάκης, Λ. Κουφός και Γ. Μπαλάσκας.