Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Αγιασμός στην Ενωση Φίλων Προσκοπισμού

Με την ευκαιρία της έναρξης της καινούργιας περιόδου 2009-2010, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 19:30, η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΠΡΟΣΚΟ­ΠΙΣΜΟΥ πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό στη λέσχη της (αίθουσα Σταύρου Μπένου).
Μετά την καθιερωμένη τελετή και τον καθαγιασμό από τον ιερέα, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος Λεούσης έλαβε το λόγο και απηύθυνε ένα σύντομο αλλά περιεκτικό μήνυμα στους πολυπληθείς παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στις τρέχουσες δραστηριότητες, καθώς και στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τη νέα περίοδο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Β΄ ΚΑΠΗ, Αντιπρόεδρος της Ένωσης και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Μπουντούρης, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέτνρου, εκπρόσωπος της Ένωσης Ποντίων Ζωγράφου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Μετικαρίδης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος των Παλαιών Ζωγραφιωτών, Γεν. Γραμματέας του ΑΣΤΕΡΑ Ζωγράφου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Μπίτσικας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Κρασσάς, ο τέως Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Μέκαλης, ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Κωνσταντινίδης και πολλοί άλλοι επιφανείς συμπολίτες μας μέλη και φίλοι της Ένωσης.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση και έρευσε άφθονος οίνος. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μεκαλή μουσική μέσα στο κλίμα που μόνο η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ μπορεί και δημιουργεί.