Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Μεγάλη επιτυχία η παραμονή του Ηλυσιακού στην Α1 Μπάσκετ




Η παραμονή του Ηλυσιακού στην Α1, αποδεικνύει περίτρανα ότι ακόμη και σήμερα γίνονται θαύματα. Αν δεν είναι θαύμα άλλωστε η παραμονή της ομάδας με το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία, χτυπημένη μάλιστα από τόσα προβλήματα τραυματισμών, αδυνατούμε να βρούμε άλλες λέξεις για να προσεγγίσουμε αυτό που πέτυχαν φέτος οι Ιλισιώτες. 
Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Γιάννης Στρέγλος, μιλώντας ήδη για το… αύριο της ομάδας τόνισε: «Η φιλοσοφία μας είναι δεδομένη και απόλυτα επιτυχημένη, οπότε θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Να δίνουμε ευκαιρία στα ελληνόπουλα να δείχνουν την αξία τους και να σταδιοδρομούν στην Α1. Δεν είμαστε απλά ενθουσιασμένοι αλλά υπερήφανοι με την εικόνα του Ηλυσιακού στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν που τελείωσε. 
Θεωρώ δε πως αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα είχαμε εξασφαλίσει την παραμονή μας νωρίτερα», ενώ καταλήγοντας έκανε ιδιαίτερη μνεία στον ιατρό κ. Τσούκα: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας, που ένας επιστήμονας εγνωσμένης αξίας, όπως ο ιατρός κ.Τσούκας, αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ηλυσιακού. Η υγεία των παιδιών δεν βρίσκεται απλά σε καλά αλλά στα καλύτερα χέρια». 
Από την πλευρά του ο Στέργιος Κουφός τόνισε: «Ευχαριστώ τον Θεό γιατί τα τελευταία χρόνια μόνο χαρές μου δίνει στο τέλος κάθε σεζόν. Ειδικά φέτος συντελείται το απίστευτο στον Ηλυσιακό. Αυτή είναι η λέξη που καθορίζει τι έγινε φέτος. Πέρυσι ήταν θαύμα που αυτά τα παιδιά ανέβηκαν στην Α1, ίσως φέτος έγινε ένα μεγαλύτερο που η ομάδα σώθηκε. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση, η οποία έχει τσαγανό και πίστη και στηρίξει ομάδα με νεαρά παιδιά. Το καλοκαίρι όλοι με χτυπούσαν συμπονετικά στην πλάτη, καθώς το μπάτζετ μας ήταν αστείο μπροστά σε εκείνο των υπολοίπων ομάδων. Επιπλέον είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί ο Πέτγουεϊ. Παρόλα αυτά με δουλειά και πίστη τα καταφέραμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους του Ηλυσιακού. Είμαστε οικογένεια. Δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη χρονιά, όμως, το μοντέλο του Ηλυσιακού αξίζει συγχαρητηρίων».