Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

3o Eνωσιακό Πρωτάθλημα της ΙΑ Ενωσης


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα της ΙΑ Ένωσης, κατηγορίας αγόρια – κορίτσια 14 και 18 ετών, που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Γουδή από τις 26 έως 29 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο αντισφαίρισης στο Γουδή. Για μια ακόμα φορά το πάρκο στο Γουδή γέμισε από διψασμένους για διάκριση τενίστες από όλη την Αττική.
Νικητής στα αγόρια 14 ήταν ο Μικι Πιετρο του Ο.Α Βουλιαγμένης Μικροί Άσσοι με δεύτερο τον Ζαρίφη Αναστάσιο του ίδιου ομίλου. Την Τρίτη θέση πήραν οι: Ξενουλέας Φώτιος του Α.Ο.Α. Παπάγου και Τασούλης Βασίλειος του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης.
Στα αγόρια 18 νικητής ήταν ο Σύψας Γεώργιος του Ο.Α. Γλυφάδας και δεύτερος ο Χατζημπιλαδέρης Νικόλαος του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης. Στην Τρίτη θέση ακολουθούν οι: Κτιστάνης Αθανάσιος του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης και Κόντζογλου Θάνος του Ο.Α. Γουδή.
Τέλος, στα κορίτσια 18 νικήτρια ήταν η Σκλαβούνου Βασιλεία του Ο.Α. Γουδή, δεύτερη η Ζέγγου Νιεβιαντομσκα Σοφία του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης και Τρίτη η Πότση Ζωή του Ο.Α. Γουδή.
Μετά τους τελικούς που διεξήχθησαν τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, ακολούθησαν οι απονομές των νικητών, από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Καζάκο και τον Πρόεδρο του Ο.Α. Γουδή κ. Μάκη Βλαχογιάννη και δεξίωση που παρακολούθησαν πολλοί υποστηρικτές του αθλήματος.