Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Κοπή πίτας 2010 του ΓΑΣ «ΙΛΙΣΟΣ»


Μέσα σε ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα λόγω των Διεθνών και Πανελληνίων Επιτυχιών του, το Σωματείο του ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ (εκφραστής του κλασικού αθλητισμού στο δήμο μας), έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 30 Ιανουαρίου 2010 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60) και ταυτόχρονα γιόρτασε τα 31 χρόνια λειτουργίας του.
Η διάχυτη πνευματική παρουσία στην αίθουσα του ιδρυτή του Σωματείου, αείμνηστου Γιάννη Ζώρζου, καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, είχε σαν αποτέλεσμα ένα αυθόρμητο και θερμό χειροκρότημα από όλους τους παρευρεθέντες, μόλις ανέφερε το όνομά του ο Δήμαρχος στη σύντομη ομιλία του.
Κατάμεστη η αίθουσα από αθλητές, γονείς, προπονητές και φίλους του κλασικού αθλητισμού.
Στη συνέχεια ο αρχιπροπονητής του Σωματείου κ. Γιώργος Ζώρζος αναφέρθηκε διεξοδικά στις Διεθνείς και Πανελλήνιες επιτυχίες του Σωματείου, κατά το έτος 2009, τονίζοντας ότι ο ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ τερμάτισε πρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου αφήνοντας πίσω του ομάδες, όπως ΟΣΦΠ, ΠΓΣ, ΠΑΟ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΕΚ, κ.λ.π.  και κατέχει τη 15η θέση στην Πανελλαδική Κατάταξη του ΣΕΓΑΣ, και έθεσε τους στόχους του Σωματείου για το έτος 2010.
Συγκίνηση προκάλεσε η δήλωση αποχώρησης από την Προεδρία του Συλλόγου της κας Δ. Καντάρη, ύστερα από την πολύχρονη και επιτυχή συνεισφορά της στο Σωματείο.
Ακολούθησε η βράβευση των διακριθέντων αθλητών του Σωματείου για τη χρονιά που έφυγε και η γιορτή τελείωσε με μικρή δεξίωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Γιάννης Καζάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τόνια Καλύβα, Δημήτρης Αμπαζής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Έλλη Καζάκου, Β. Θώδας, Κ. Αλεξοπούλου, ο επίτιμος Πρόεδρος του κολυμβητηρίου κ. Η. Τσουκαλάς και πλήθος διακεκριμένων συνδημοτών μας.