Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Γιορτή του τοπικού αθλητισμού στο κλειστό γυμναστήριο Ηλυσίων

 
Στις 31 Ιανουαρίου έλαβαν χώρα οι προαγωγικές εξετάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ  (S.K.I. FEDERATION)  στο κλειστό γήπεδο της οδού ΤΑΞΙΛΟΥ.
Πρόκειται για μια σοβαρή και διεθνώς αναγνωρισμένη ομοσπονδία, της οποίας 3 Αθλητικά Σωματεία μελη της –πρότυπα προσπάθειας & διδαχής αθλητικού ιδεώδους- δραστηριοποιούνται  στο Δήμο μας.
Περισσότεροι από 450 αθλητές  δοκιμάστηκαν για να μεταπηδήσουν στην επόμενη βαθμίδα  και πάνω από 700 φίλαθλοι γέμισαν τις κερκίδες του γυμναστηρίου για να θαυμάσουν την ομορφιά αυτού του ευγενικού αθλήματος.
Αμέσως διαπίστωνε κανείς την οργάνωση και την τάξη με την οποία κυλούσε η διοργάνωση,  παρά την μεγάλη συγκέντρωση κόσμου σε ένα κλειστό χώρο. Άλλωστε το ΚΑΡΑΤΕ είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που διαφυλάσσονται  το αθλητικό ήθος, η πειθαρχεία & οι ηθικές αξίες που σιγά-σιγά βλέπουμε να χάνονται από την κοινωνία μας!
 Ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Γιάννης Καζάκος παρευρέθηκε στην εκδήλωση και με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε για περισσότερη από μία ώρα την εξέλιξη της ημερίδας  αλλά και την πρόοδο των μικρών, μεγάλων και πιο μεγάλων ΚΑΡΑΤΕΚΑ της περιοχής μας, αφού  η ενασχόληση με το ΚΑΡΑΤΕ δεν έχει ηλικία!
Άλλωστε ο ίδιος δηλώνει λάτρης του ΚΑΡΑΤΕ και δεν χάνει ευκαιρία να παρευρίσκεται στις διοργανώσεις που φροντίζει να φιλοξενούνται στο Δήμο μας (Πανελλήνια Πρωταθλήματα της ομοσπονδίας-Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας-σεμινάρια και προπονήσεις με διεθνούς φήμης δασκάλους κ.ά.).
Η Ομοσπονδία – με τους  κυρίους  ΚΕΥΒΑΝ ΓΚΑΖΙ και ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ- βράβευσε το Δήμαρχο για την αμέριστη στήριξη που επιδεικνύει στο ΚΑΡΑΤΕ επί σειρά ετών.
Ας ευχηθούμε να μπορούμε πάντοτε  να γινόμαστε μάρτυρες  τέτοιων όμορφων συγκεντρώσεων.