Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών



Με την ευλογία του Πατέρα Γεωργίου, του Ιερού Ναού του Αγ. Θεράποντος,  έκοψε στις 13/1/2010 την πίτα του, ο Πολιτιστικός  Σύνδεσμος των  Παλαιών Ζωγραφιωτών στη Λέσχη του Συνδέσμου (Καββαθά 14).
Το πρώτο  φλουρί κέρδισε η  κα Μάρθα Βούρτση (Πρόεδρος  των μελών του  Α΄ ΚΑΠΗ)  και το δεύτερο φλουρί κέρδισε ένα καινούργιο μέλος του Συνδέσμου. Στο καθένα φλουρί αντιστοιχούσε και ένα πολύ κομψό και πρωτότυπο «γούρι» από χειροποίητο φυσητό γυαλί.
Ο   Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δ. Σ. κ. Δημ. Μπίτσικας  φανερά συγκινημένος από την μεγάλη παρουσία του κόσμου (γεμάτη η αίθουσα και ο έξω χώρος), τους ευχαρίστησε όλους και τόνισε ότι οι πολυπληθείς προσελθόντες δίνουν δύναμη και χαρά στο Σύνδεσμο, ώστε να συνεχίζει να προσφέρει το κοινωνικοπολιτιστικό του έργο.
Παρευρέθησαν: Ο Δήμαχος Ζωγράφου κ. Γιάννης Καζάκος, η Αντιδήμαρχος κα Τώνια Καλύβα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ε. Καζάκου, Γ. Βούρτσης, Χ. Κουκούτσης, Κ. Αλεξοπούλου, Κ. Θωμόπουλος, Λ. Γούμενος, Δ. Μπουντούρης, Μ. Βαρσαμιδάκη, Γ. Γρίβας, Γ. Βλαχογιάννης, Γ. Θεοδώρου, Β. Αλεξανδράτος, ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Ευθ. Σκαρμούτσος, η πρώην Δήμαρχος κα Φωτεινή Σακελλαρίδου και μεταξύ άλλων οι κ.κ. Μέκαλης, Εφραίμ, Σύψας, Ματθαίος, Αναστασίου, Ξενιτίδης, Αραβοσιτάς, άλλοι εκπρόσωποι Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και πλήθος μελών και φίλων των Παλαιών Ζωγραφιωτών.  Στους παρευρεθέντες προσφέρθηκαν αναψυκτικά και σπιτικά ορεκτικά φτιαγμένα, όπως πάντα, από της γυναίκες του Συνδέσμου.