Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Κοπή πίτας παραρτήματος «Παναθηναϊκής» Οργάνωσης


Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010 το Παράρτημα Ζωγράφου της Π.Ο.Γ. «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ», υποδέχθηκε το νέο έτος κόβοντας την παραδοσιακή βασιλόπιτα στο γνωστό Αθηναϊκό Ξενοδοχείο «Royale Olympic».
Παρευρέθησαν περισσότεροι από 300 φίλοι και φίλες του παραρτήματος που διασκέδασαν μέσα σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα. Στους καλεσμένους του παραρτήματος απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο τ. Υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Γιάννης Καζάκος, ενώ η Πρόεδρος του παραρτήματος κ. Τώνια Καλύβα, έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δραστηριοτήτων του παραρτήματος κατά το 2009.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας, όπου αναδείχθηκαν τυχερές η σύμβουλος του Δημάρχου κα Κυριακή Οικονομάκη και η κα Βασιλική Στεργίου.
Η διασκέδαση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε υπό τους ευχάριστους ήχους του μουσικού συγκροτήματος «Απόλλων». Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης η Πρόεδρος των Ανταποκριτών Ξένου Τύπου κα Γωγώ Χατζηνικολάου, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης «ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΟΥΜΑΝ» κ. Ανδρέας Θανασούλιας, μέλη του Δ.Σ. της «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ», οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Όλγα Μουτζαλιά και Γεράσιμος Μαρκάτος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αναστασία Μπότου, Βασίλης Θώδας, Θεόδωρος Μετικαρίδης, Λάμπρος Γούμενος, Μαρία Βαρσαμιδάκη και ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Ευθύμιος Σκαρμούτσος.
Παρόντες και οι Τοπικοί φορείς του Δήμου Ένωση Κρητών, Αρκάδων, Ποντίων, Απανταχού Μεσσηνίων, Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου.