Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Κοπή πίτας του ΑΟΖ


Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010 στον κινηματογράφο «ΑΛΕΚΑ», έκοψε την πίτα του το αρχαιότερο Σωματείο μπάσκετ του δήμου μας.
Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη και ο κόσμος έφθανε μέχρι τον πεζόδρομο. Η παρουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και φυσικά του Δημάρχου μας κ. Γιάννη Καζάκου λάμπρυνε και την ταυτόχρονη εορτή για τα 63α «γενέθλια» της ομάδας, με τη συνεχή προσφορά της στην άθληση και στην διαπαιδαγώγηση της νεολαίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι: κ.κ. Σεντούκας Δημ. (παλαιός προπονητής της ανδρικής ομάδας), Ιωαν. Θεολόγη-Αθανασιάδου (παίκτρια της πρώτης γυναικείας ομάδας και έφορος του τμήματος γυναικών), Καραμπούλας Ανδ. (για τη συνολική προσφορά του στο Σύλλογο) και Μάκης Βλαχογιάννης (παντοτινός συμπαραστάτης της ομάδας).
Βραβεύτηκαν επίσης και πέντε αθλητές του ΑΟΖ, που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και είναι οι: Παπασημακόπουλος Γεώργιος, οι δίδυμοι αδελφοί Βλάσσης και Γιάννος Κοτσοβίλης, η Έλλη Σπίγγου και η Βάσω Γεωργακοπούλου. Η εκδήλωση έκλεισε με μικρή δεξίωση.